100 jarig bestaan

D.V. 2022 bestaat onze school 100 jaar.

Op 30 mei 1921 werd de stichting van onze school opgericht. Vanaf 28 februari 1922 startte de school ook echt met de lessen.
We zijn God hier dankbaar voor en willen dit volgend jaar dan ook feestelijk vieren.We hebben inmiddels met een kleine werkgroep al wat plannen gemaakt en in gang gezet.

Schrijft u bijvoorbeeld zondag 15 mei 2022 maar vast in uw agenda.
Dan willen we om 15:00 uur een dankdienst organiseren in het Openluchttheater in Brunssum.
Ook hebben we plannen voor een reünie op 11 juni 2022.

We willen uw hulp inroepen bij de voorbereidingen. We zouden dit jubileumjaar graag samen met ouders organiseren.We kunnen uw kennis, organisatietalent en/of praktische ondersteuning goed gebruiken.
Allereerst willen we een werkgroep formeren bestaande uit leerkrachten, ouders en eventueel andere betrokkenen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook mensen nodig die willen meehelpen bij de verschillende activiteiten. Meer informatie of wilt u zich opgeven?
Juf Daniëlle (danielle@gbbenjamin.nl) of
Juf Marleen (marleen@gbbenjamin.nl) zijn de contactpersonen voor het 100 jarig bestaan. Graag komen we via deze weg ook in contact met oud-leerlingen en – leerkrachten. Vanwege de AVG hebben wij geen e-mailadressen van oud-leerlingen.Maar wellicht kunt u onze plannen doorvertellen aan anderen. U zou ze dan kunnen wijzen op het e-mailadres: 100jaargbbenjamin@gmail.com Mensen die geïnteresseerd zijn om een nieuwsbrief te ontvangen en zo op de hoogte te blijven van onze plannen kunnen een mailtje naar dit adres sturen.

Enthousiaste groetjes van Juf Marleen en Juf Daniëlle