Groep 6

Peter Baan

Ik werk vanaf 2010/2011 met veel plezier meester op de Benjaminschool.
Elke dag rijd ik daarvoor ongeveer 20 kilometer vanuit Bunde (meestal op mijn scootertje).

Ik geef les in groep 6..

Een paar jaar geleden heb ik mijn Master SEN afgerond en mag ik mezelf 'Rekenspecialist' noemen. Ook maak ik deel uit van het leiderschaps- en zorgteam op onze school.

Op de Benjamin sta ik bekend als de meester van “The Secret Empire”. In de klas hebben we een groot werelddeel ontdekt dat bestaat uit allemaal landen die geregeerd worden door leerlingen. Het hele jaar door gebeuren er allerlei vreemde, leuke en leerzame dingen in deze landen.  Ik vind het natuurlijk leuk om de keizer te mogen zijn van dit werelddeel.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn gezin (4 kinderen), facebooken, het helpen van asielzoekers en mensen die het financieel niet zo breed hebben en geef ik als oudste ondersteuning aan de Christelijke Gemeente in Bunde/Meerssen.

Ik doe (vanwege een gebrek aan tijd) niet veel aan sport; al vind ik tafeltennis, volleybal en hardlopen erg leuk om te doen.

 

Virgily Barendregt

Hoi, mijn naam is Virgily Barendregt. 
Ik ben moeder van mijn zoontje Art en van mijn teckel Soof :)
Ik ben juf van groep 6 op dinsdagen en vrijdagen.. 
Met thema’s werken vind ik het leukst, ook houd ik ervan om kinderen te leren kijken naar het leren met een groeimentaliteit. Ik coach ze graag in hun sociaal-emotionele ontwikkeling zodat ze tevreden zijn met zichzelf en goed om kunnen gaan met mensen om hen heen.

Natuuronderwijs is mijn favoriete vak, niet zo mooi, indrukwekkend en interessant als de natuur.
In mijn vrije tijd lees, schrijf, decoreer en zing ik o.a. graag.
Ook snuffel ik wel eens op een vrije dag tussen oude spulletjes om nieuwe schatten te ontdekken.