Groep 4

Danielle van der Niet

Ik ben Daniëlle van der Niet. Ik ben juf in groep 4. Dat vind ik erg leuk om te doen. Ik houd van alle verschillende dingen die de kinderen leren in groep 4, zoals keersommen maken, leesboeken lezen, koprollen in de gymzaal, samenwerken en spellingwoordjes. Ik houd ook van lekker naar buiten gaan met de klas en dingen leren over de natuur. Muziek maken doe ik graag in mijn vrije tijd, ik speel klarinet, dus dat vind ik ook een heel fijn vak voor in de klas.

 

Ook maak ik onderdeel uit van het leiderschapsteam en het zorgteam. Elke woensdag heb ik daar tijd voor. Ik heb een aantal jaren geleden de Master SEN opleiding gedaan met de specialisatie Lezen en Dyslexie. Dat was erg interessant en ik mag deze kennis ook op school gebruiken om de leerkrachten te begeleiden bij het leesonderwijs in de klas.

 

Ik ben ook buiten school een bezige bij. Ik houd er van om dingen te organiseren en te ondernemen. Mijn vrije tijd besteed ik vooral ook graag aan het doen van leuke dingen met mijn man Sander en onze 3 kinderen. Bijvoorbeeld lekker wandelen of spelletjes doen. Maar lekker rustig een boek lezen vind ik ook fijn.

 

groetjes van DAnielle